Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jak roky plynou...

Jak roky plynou...

Monysek24 Básně » o Přátelství

Anotace: Monika Nedbalová

Roky mé plynou bez nehody,
je za tím kamarád do nepohody,
ani si nedovedu představit,
jaké by to bylo, bez ní být.
Je zkrátka součástí mého života,
s ní mě nikdy netrápí samota,
má samé dobré vlastnosti
a rozdává plno radosti.
Všichni jí zkrátka musí mít rádi,
a ač život úprkem
pádí rok za rokem,
jsme pořád nejlepší kamarádi.
Publikoval(a): Monysek24, 31.8.2013
Přečteno (767x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti