Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Liška a mláďata

Liška a mláďata

jezovka Básně » o Přírodě

Anotace: Myslím žeje to trochu roztomilé ne??

Liška v lese ráda žije,
mláďata své těžce kryje.
Liščátka své učí lovit,
nejdřív ale musí chodit.

Liška zamyslí se velice,
to ale nechytí zajíce.
Liščátka se rozeběhnou
mami už umíme chodit,
křičí najednou.

Tak budeme mít večírek,
až chytneme pár veverek.
Přijde tam i táta,
pochválí vás na to tata.
Publikoval(a): jezovka, 30.8.2013
Přečteno (549x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti