Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Usmívám se... milé a hezké dílko.
7.10.2013 17:34 | NikitaNikaT.
...jemná jak vůně
a jako rosa čistá,
šťasten, kdo od ní
vzácný dar,
úsměv získá...
:o)
nádherná...
proč se mi podobné obrazy
spojují s tichým ránem nebo večerem? :o)
2.9.2013 11:01 | Cecilka
Něžná a pěkná.
31.8.2013 14:48 | děda včela