Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Našla jsem lásku...

Našla jsem lásku...

Monysek24 Básně » o Lásce

Anotace: Monika Nedbalová

Našla jsem lásku, našla jsem tebe,
jsi pro mě štěstí, co spadlo z nebe.
Tvé city jsou tak něžné, čisté jak sníh,
láska naše je složená, z chvílí neskutečných.
Znamenáš pro mě více, než si vůbec myslíš,
když nejsi se mnou, hrozně mi chybíš.
Nedávno řekl jsi mi „Miluji Tě“!
Nejkrásnější vyznání, co mohla jsem si přát,
doufám jen, že myslel jsi to vážně
a zůstane to tak napořád.
Publikoval(a): Monysek24, 29.8.2013
Přečteno (270x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 21:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti