Uvolnění
Uvolnění
Anotace: Z koňského hřbetu je nejkrásnější pohled na svět.Skvěle se uvolníte a urovnáte si myšlenky :-)
V záplavě zlatých paprsků zapadajícího slunce
s myšlenkou na Tebe do milování oděnou,
projíždím podvečerní krajinou
na hřbetu bujného hřebce.
Kopyta duní vyprahlou zemí
jen tráva u potoka zvuk ztlumí,
prach cesty vedoucí do dálky
je slyšet houkání lokálky.
Zavírám oči a oddávám se snění
vnímám jen pohyb koně pod sebou,
v jeho rytmu mých svalů chvění
vychutnávám tu chvíli zázračnou.
Za svitu měsíce vracím se domů
hledím do korun potemnělých stromů,
blížím se k Tobě cvalem
v noci budeš mým králem.
Publikoval(a):
Marci-Tami, 29.8.2013