Život co mi není vlastní
Život co mi není vlastní
Slz plná poušť,
kde květy zvadlé kvetou.
Srdce samá díra a spoušť.
Záchrana však v nedohlednu.
Jak s žízní žít
a před oázou stát.
Jako nádobou prázdnou být,
přitom nalitou po okraj.
Být nedopsanou básní,
co má šťastný konec.
Žít život co mi není vlastní.
To je má bolest.
Publikoval(a):
Bad Monkey, 29.8.2013