Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bylo nebylo

Bylo nebylo

Cecilka Básně » o Lásce

Anotace: ...miluju mlhu...jako by mi měla přinést dar, na který už dlouho čekám...prožito až do morku kostí, stejně jako ta včerejší... :o)

S podzimní mlhou ztěžkl zvolna
také můj sametový šat,
louče jsou slabé na to, aby
vyhnaly ze zákoutí chlad...

Odkládám stranou vyšívání,
teď nedokážu pracovat,
blíž u krbu dám teplo dlaním
a pokouším se zahřívat...

Chybíš mi...čekám, že se brány
za chvilku začnou otvírat,
sním si o tichém uvítání,
jen oči budou povídat...

A naše srdce tolik známou
nám melodii zvonkohrát...

Najednou dotek...Ty jsi tady!!!
"Psst... slyšel jsem tě zavolat..."
Publikoval(a): Cecilka, 29.8.2013
Přečteno (229x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Formis, Lugilla, NikitaNikaT., modrá, děda včela, Marci-Tami, GAIA77

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 21:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti