2 v 1
2 v 1
Anotace: Někdo už takovou osobu potkal a nikdo ještě ne. Těm, kdo ji ještě nepotkali blahopřeji a držím jim palce, aby se s ní ani nesetkali.
Má pěknou tvář a řeči hezké,
rozhřešení dává hned.
Srdce pro lásku prý má velké,
obejme snad celý svět.
Pozor ale malá zrada,
všechno není čistá pravda.
Jedový váček na duši,
sladká slova do uší.
Uschována v ovčím rouchu,
zuby cení vlčice.
Zacítila krve trochu,
oběť klečí plačíce.
Jen se koupej ve svém smutku
Ty, co plánům překážíš.
Pomsta sladká bude vskutku,
plány přec mi nezkazíš.
Publikoval(a):
Marci-Tami, 28.8.2013