Věřící duše
Věřící duše
Anotace: Zenitzero/Averzus, tři pekelný šestky, ve vzájemnym díle, budou padat blesky
A šedý mrak zas udusí,
nudných blbů dav,
krev chodníky orosí,
hele - chromý páv!
Zraněná pýcha splihlých per,
rozgeblej zobák zvrzlej hnát,
jak orel lítat chtěl,
však neměl dravce dar.
To je pouze jeden z mnoha,
lapených v bludišti snů,
kdo byl chytrý věřil v Boha,
v Boha - pána zločinů.
Ten za pýchou poslal sestru,
co Ábela zabila,
nenávist ve stínu hněvu,
v Kaina se vtělila.
Život beze smrti neznám,
pokrytci ať zhynou,
prázdný papír - svatých seznam,
sžij se se svou vinou!
Nevinné lži nejsou,
jen provinilá slova,
v Bibli pravda houpavá,
v té si hledej Boha.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 28.8.2013