Když slunci zmizí za mraky
Když slunci zmizí za mraky
Anotace: Monika Nedbalová
Když slunce zmizí za mraky,
měsíc odkryje svůj svět,
ve kterém se snažívám,
k tobě blíže smět.
Tohle není básnička, pouze vylití srdíčka!
Vykřičení do světa toho štěstí, co mám!
Mám Tebe - a miluji Tě.
Publikoval(a):
Monysek24, 28.8.2013