Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Slzy svatého Vavřince... pravá noc plná zářících zázraků :o)
29.8.2013 19:44 | NikitaNikaT.
Nádherná noc tu byla,
hvězdný závoj vykouzlila.
Hvězda za hvězdou k zemi padala,
naše tajná přání sebrala.
Nádhera......díky.
28.8.2013 15:49 | Marci-Tami
Krásný komentář, díky :o)
28.8.2013 15:26 | Easy Rider
...nebudu rušit
krásu okamžiku,
tak jenom tiše
za kouzlo
hrstku díků...
:o)
28.8.2013 14:29 | Cecilka