Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mě tak nebaví vymýšlet názvy

Mě tak nebaví vymýšlet názvy

Hraju si se slovy,
dle vlastních přání.
Končím, tak proslovy
a vyhrávám klání.

Jsem trochu prokletý,
bolest tu pocítím.
Jsem totiž ne mrtvý,
duši svou cítím.

Nemám strach
a ani obavy.
Nejsi můj brach,
tak střel se do hlavy.

Propadnul jsem životem,
na oltáři lásky.
Válčím tu teď s nesvárem
s hedvábnými vlásky.
Publikoval(a): eurius, 27.8.2013
Přečteno (49x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: miraku, NikitaNikaT., Marci-Tami, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti