Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dáreček

Dáreček

Marci-Tami Básně » o Lásce

Anotace: Dostali jsme s manželem ten nejhezčí dárek na světě :-)

Dostali jsme krásný dáreček
zas z nás bude babička a dědeček.
Jednu vnučku už doma máme
snad se vnoučka též dočkáme.

Síly by se vyrovnaly
na čtyři ženské a čtyři chlapy.

Děda už teď plány kuje
po hračkách pokukuje.
Na fotbal by s vnukem chodil
s merunou by se potil.

Když to bude holčička
možná bude jako babička.

Druhou vnučku by prý taky bral
zas na kolenou by jí pohoupal.
Holky to jsou kouzelnice
a také velké parádnice.

Na vařené nudli dědu utáhnou
vše vždy od něj dostanou.

Ještě nějaký čas uteče
než človíček bude na světě.
Jestli to bude holka nebo kluk
to je nám s dědou zcela fuk.
Publikoval(a): Marci-Tami, 27.8.2013
Přečteno (150x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Cecilka, bera, děda včela, Retor, Kytka62

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 21:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti