Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tupá cesta

Tupá cesta

Formis Básně » Deprese

Anotace: ...

Pozorně sleduji,
jestli končí už,
cesta, co kreslí,
tupý nuž,

do mé kůže...

je tak zvláštní,
rozdělení,
kožních buňek,
co nic neví,

o bolesti...

slzy rudé,
přesto roní,
a můj příběh,
vyprávějí,

kapku po kapce...
Publikoval(a): Formis, 26.8.2013
Přečteno (162x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ArtiiS, Easy Rider, NikitaNikaT., Marci-Tami, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti