Reinkarnace
Reinkarnace
Anotace: Věříš v reinkarnaci?
Jako by smrt nebyla
jen pouhou tmou,
iluzí spánku,
zahalena temnotou.
Bojím se vzkříšení víc než smrti.
Proč se vracet zpět,
když můžu spát,
nechám svou duši větru,
ať letí, letí, nebudu
se bát.
Nebo se převtělím?
Jako zvíře budu loven,
proto musím žít?
Sám a neozbrojen,
takhle to přece nemá být.
Narodím se a budu milován?
Tolik už zemřelo,
ale kolik se vrátilo?
I voják v bitvě, tváří v tvář smrti,
může znovu spatřit…. svoje děti.
Mám se bát vzkříšení?
Reinkarnace, návrat zpět,
kniha, která se dá zavřít a znovu
otevřít, smrt pokračující životem,
jako dvě barvy, černá a bílá, začátek konce.
Publikoval(a):
Makaveli, 26.8.2013