Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když jsem tě poprvé poznala

Když jsem tě poprvé poznala

Monysek24 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Monika Nedbalová

Když jsem tě poprvé poznala,
Tak vášeň svou jsem Ti vyznala.
Teď už se známe delší dobu,
A já považuji tě za svojí drogu.
Jednoduše si mě vším okouzlil,
a na tváři radost jsi mi vykouzlil.
Jsi pro mě vším, mé zlatíčko,
Já mám však jediné přáníčko.
Být s tebou, co nejdéle,
A na všechno se dívat vesele.
S tebou se cítím šťastně a krásně,
Proto můžu skládat takové básně.
Už abychom se zase viděli,
ty můj strážný anděli.
Publikoval(a): Monysek24, 26.8.2013
Přečteno (573x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Retor, GAIA77

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti