Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Naštvanost.

Naštvanost.

Týna. Básně » ?nezařazené?

Anotace: Naštvanost na sebe a jednu osobu. Aneb co dokáže moje chyba a její následky.

Já tě ráda mám,
proč si to nepřiznám?

Moje duše, moje tělo,
v přítomnosti tvé se chvělo.

Tys mi oči rozzářil,
žuvotus mne naučil.

Já kuli tobě brečela jsem po nocích,
naše láska v našich srdcích,
bránila mi ublížit ti,
bránila mi nemluviti.

Bůh ti jistě požehnal,
do života dar ti dal.

Cítím já k tobě hodně moc,
kuli mé chybě nespala jsem noc.

Když ty jsi mi ublížil,
duší ses mi omluvil.

Mám tě ráda, ty mne ne,
život tvůj postrádá, chvíle beze mne.

Chvílí se mnou je až moc,
já zkazila ti noc.

Já odradila tě od čtení,
Přivedla tě k domnění.

Myslíš, že jsem člověk dobrý,
potom radši chytej bobry.

Já jsem dítě satanovo,
mé dítě je taky jeho.

Nechci už tě trápit dál,
hodněs pro mne znamenal.

Teď tě s sebou stáhnu,
k samotnému ďáblu.

Za každou hádku naší,
satan bude krutší.

Ty věčně budeš týraný,
za ty chyby proradný.

Už párkrát kuli tobě málem vyhasl život můj,
na žhavém uhlí pořádně teď stůj.

Za život hrozný tvůj,
poznáš teď trest můj.

Budeš týraný svými hříchy,
budeš proradným otrokem pýchy.

Setkáš se se satanem,
setkás se s mým pánem.

Za život tvůj,
na žhavkách stůj,
poslechni verdikt satanův.

Navždy pýchou budeš bičován,
ty budeš hrozně vyčerpán.

Duše tvoje,
hračka moje.

Až duši tvou já umučím,
stane se z ní pouze dým.

Pýcha proradná život ti ovládá,
teď bude zničena duše tvá.

Dým se rozpline,
spomínka zůstane.

Prosím tě satane,
ať se tak stane.

Hříšníka duši znič,
pýchu vyžeň pryč.

Ať se vtělí k jiným lidem,
ať jsou zlí a projdou peklem.

Zlo je všude kolem nás,
duši jeho prosím spas.
Publikoval(a): Týna., 25.8.2013
Přečteno (47x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Marci-Tami, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti