Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Válka

Válka

Adyy Básně » ?nezařazené?

Anotace: Je těžké mluvit o válce, natož tam stát s pistolí v ruce a někoho zabít.

Je to zlo,
které má každý,
i když jen kousek,
je v každým navždy.

Sposta ran a křiku kolem,
a i když je to daleko,
slyšíš ji však za rohem,
všeci mají stejné ego.

Je to velké bojiště,
podobná je láska,
není to však dětské hřiště,
kde hraje si malá cháska.

Spousty mužů tam zůstává,
buď těžce poraněni ,
nebo mrtvi ,
ale válka neustává.

Ti co vedou válku,
těm je jedno,kolik zemře mužů ,
důležité je ,aby měli větší území,
je to válka nožů.

Jde tu o život,
myslíš si ,
že by jsi to zvládl ?

Nic není tak důležitého jako tvůj život,
i když si to možná neuvědomuješ,
tak je to tak
a jiným stěstí přeješ.
Publikoval(a): Adyy, 24.8.2013
Přečteno (50x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Leňulína, NikitaNikaT., Retor

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti