Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Doba temna

Doba temna

Rezavá plechovka Básně » ?nezařazené?

Anotace: Opět spíše smutná záležitost, vzhledem k těmto prázdninám ani na nějaké radostné básničky nemám náladu...

Pocity odplavou
s ranní sprchou
odejdou se západem slunce
s mraky plujícími za obzor

černočerná tma noci
úspěšně skrývá lidská trápení
v zaplivaných panelákových bytech
ani neuslyšíš vlčí kvílení

a tak si stěžuji jen měsíci a hvězdám
jsou má zpovědnice
daleko
oproti nám

k trýznění duše
skleničku vína
najít pravdu na jejím dnu
tiše zapomínat

co stalo se dnes
co stane se asi zítra
brečet měsíci
a s kocovinou přečkávat stále nová a nová jitra
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 24.8.2013
Přečteno (56x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, NikitaNikaT., Easy Rider, Retor, Mochomůrka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti