Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stesk po lásce.

Stesk po lásce.

Týna. Básně » o Lásce

Anotace: Psala jsem to když jsem byla vyřízena, on byl daleko odemne.

Stesk po lásce.

Mé srdce pláče žalem,
měl jsi být mím pánem.

Tys ale odešel na cestu dlouhou,
já myšlenku mám pouhou,
tu myšlenku na tebe.
Kdy steskem nemohu s tebou do nebe.

Vrať se mi prosím brzy,
nebo radši hned,
Prosim přijeď hnedka zpět,
teď černobílí je můj svět.

Vem prosím pastelku,
vybarvy můj svět,
Však jinak to nepujde,
než tvou cestou zpět.

Prosím vrať se mi,
chci opět ráj nazemi.
Publikoval(a): Týna., 24.8.2013
Přečteno (303x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 22:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti