Znám jedno místo
Znám jedno místo
Znám jedno místo,
které mi tě moc připomíná...
možná, že se tam
zastavil v nekonečnu čas...
Znám jedno místo,
kde lidská dlaň se osmělila
vyprávět druhé
o čemsi, co je v nás...
Znám jedno místo,
které mi pořád známě voní,
kdykoli přijdu,
tak vnímám jeho zář...
Znám jedno místo,
kde prolnulo se včera s loni
a kde je slunce
starý ostychář...
Znám jedno místo...
i ty ho v srdci máš...
Publikoval(a):
Cecilka, 23.8.2013