Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vztek

Vztek

eurius Básně » ?nezařazené?

Anotace: Není hezká, není příjemná a je i kapku nepřátelská, ale myslím, že mám právo publikovat i takovou oproti všem těm depresivním. A víte jak se říká, že když si to někde vybijete, tak jste pak v klidu? Kecy

Žádám své právo
tenhle svět vypálit.
Tak nebraň mi krávo,
ho hned teď zapálit.

Vylévám si tady zlost,
z hněvu stavím tudy most.
Přijímám zlo v sobě
a daruji ho tobě.

Přátelé jsou zrádci
a nepřátelé rádci.
Ochutnej teď zradu,
kus vlastního svrabu.

Já jsem teď pán
ty jsi blázen.
Jsi už jen kmán,
tak pociť bázeň.

Nesnáším tě strašně moc,
nepřijdu ti na pomoc.
Už teď padáš do pekla,
noha se ti podsekla.
Publikoval(a): eurius, 22.8.2013
Přečteno (70x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti