Hra
Hra
Anotace: život je jen hra
Život je pouze hra,
kterou můžeš hrát jen jednou.
Je to nebeská kra,
kterou jen bohové zvednou.
Je ušitá každému na míru,
a jen ty ji můžeš hrát.
Tak hraj čestně a v míru,
jelikož je vše jen jedenkrát.
Na konci je božská výhra,
pro tebe absolutní odměna.
Lásku ti vyhraje tahle hra,
ale jen čas je její měna.
Publikoval(a):
index36, 22.8.2013