Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odpuštění

Odpuštění

Monysek24 Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Monika Nedbalová

Mé srdce tvé srdce prosí,
Ať ho tvé srdce v srdci nosí.
Mé srdce tvé srdce žádá,
Řeknu mu, že tě mám ráda.
Nevěřím, nevěřím, že láska je jen pouhý klam.
Láska je. Vím to, vím, vždyť na ni právě teď umírám.
Publikoval(a): Monysek24, 21.8.2013
Přečteno (200x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti