Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Studánka

Studánka

Cecilka Básně » o Životě

Anotace: ...nedávno jsem byla u jednoho pramene...

Noc zvolna obléká
svůj safírový šat,
beru si do dlaní
vodu ze studánky...

Všem těm, co žízní,
trochu bych chtěla dát,
naplnit jejich
prázdné džbánky...

Noc tiše přichází,
přináší zvláštní chlad,
však i z chladných kamenů
dají se stavět zámky...

Krásně je proteplí
slovíčko "milovat",
jen třeba síly...
nebo pár kapek
vody ze studánky?
Publikoval(a): Cecilka, 21.8.2013
Přečteno (147x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mochomůrka, modrá, Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti