Kapky deště.
Kapky deště.
Anotace: Kapky děště zanechají skvrnu, však ta zmizí,ale skvrna v srdci nezmizí.
Kapky deště
Kapky deště padají,
stopu tady nechají.
Je to jako nářek nebe,
padají už i na tebe.
Když už chodíš promáčen,
převlíkneš si šat.
Pak už nebe nemá důvod,
nad skvrnou naříkat.
Máš štěstí ta tvá je jen na obleku,
v šak boj se dne,když nebe tvoji skvrnu nesmije,
to bude skvrna,
Skvrna v srdci tvém.
Publikoval(a):
Týna., 20.8.2013