Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Všem z modráskova

Všem z modráskova

Marci-Tami Básně » ostatní ...

Anotace: **********

Pozdravy posílám do modrého světa,
na popsání pocitů by nestačila jedna věta.
Děkuji za přáníčka a komentáře,
v očích se blýská slzičky záře.

V době, kdy bylo mi nedobře,
modlila jsem se k tomu nahoře.
Podpora od Vás mi byla berlí,
ta potvora mě neskolí.

Vaše dílka si postupně pročítám,
někde komentář nebo tip přidávám.
Mějte se mnou strpení ,
pomalost z nemoci pramení.

Občas vkládám svoje výtvory,
pramení z dění mého okolí.
Z doby minulé, současné i budoucí,
múza se pomalu ke mně navrací.

Ještě jednou velké díky,
pište básně, tvořte sbírky.
Publikoval(a): Marci-Tami, 19.8.2013
Přečteno (90x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, děda včela, Cecilka, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti