Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozdej se

Rozdej se

Poutníček Básně » o Lásce

Anotace: Sebeobětování, otevřenost a láska.

Potři si ruce rybím stříbrem,
Ať nepoškrábeš oceán,
A duši si vystel peřím z racků
A oprosť svou mysl od všech hran.

Pod hlavu dej si modré z nebe,
Napni se do všech světa stran,
Do klobouku vhoď kousek sebe
A do srdce vsaď pár zlatých ran.

Pak vezmi svou lásku mezi zuby
A natrhej si jí na cáry,
Těmi pak obvaž rány druhým,
Když přestali věřit na čáry.
Publikoval(a): Poutníček, 19.8.2013
Přečteno (235x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, ArtiiS, Formis, bera, Easy Rider, děda včela, Robin Marnoli, Lugilla, Retor, GAIA77

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 22:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti