Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mentální kocovina

Mentální kocovina

Koukat se na hvězdné nebe

pálit cigaretu

a společně s ní všechen vztek a iluze



velké holky nepláčou

říká se

proto rozdmýchávám splíny v popelu



trošku mrzne

lampy zhasínají



čeká nás další radostné ráno

v tomhle falešném světě



kdo nosí masku

a kdo ne



těžké rozpoznat

možná pomůže sklenka alkoholu



a další

a další



pak všechno vyblejt do záhonu

vstát a obrnit se



zpátky pod krunýř

a vylézt za sto let



barevná fixa vyschla



černošedý je svět !!!
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 18.8.2013
Přečteno (75x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Formis, Marci-Tami, Retor, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti