Chtěl bych usnout
Chtěl bych usnout
Chtěl bych usnout v letním vánku
s hlavou ve Tvém klíně
snad jen tak pro radost
snad proti stárnutí
snad pro potěchu Boha
A v matném polospánku
jak po těžkém víně
vnímat Tvou přítomnost
jak závan perutí
bájného ptáka Noha
Publikoval(a):
Easy Rider, 18.8.2013