Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Budu školák

Budu školák

mys Básně » o Lidech

Anotace: Předškolák.

Jedna,dvě, tři,čtyři,pět,
spočítám si prsty hned.
Do školy se hodně těším,
nové věci ty se dozvím.
Naučím se číst a psát,
abecedu budu znát.
Něco už já přece umím,
aktovku na zádech nosím.
Nebudu si pořád hrád,
v knížkách budu listovat.
Se školkou se rozloučím,
někdy jí zas navštívím.
Pilným žáčkem chci já být,
v žívotě se uplatnit.
Publikoval(a): mys, 17.8.2013
Přečteno (513x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami, děda včela, Retor

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 15:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti