Ingrid
Ingrid
Uveď mne v pokušení,
Valkýro z dávných dob.
Dopřej mi rozhřešení,
sáhni mi do útrob.
Bodni mě do slabin,
upleť mi oprátku.
Ve stínu jeřabin
pověz mi pohádku
O vlastní slabosti,
o touze pochopit.
Jedem mě pohosti,
ať mohu nalézt klid.
Publikoval(a):
Easy Rider, 17.8.2013