Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Staň se mým větrem

Staň se mým větrem

Staň se mým větrem, který ty mraky,
zahalující mou duši, rozežene,
Staň se mým sluncem, které tu temnotu prozáří,
Staň se mým průvodcem pro všechny věky
Mé samoty teskné roztoužené
Staň se mým úsměvem na tváři.
Publikoval(a): snílek z Olomouce, 16.8.2013
Přečteno (253x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, Marci-Tami, děda včela, GAIA77, Retor, Cecilka, Easy Rider

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 21:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti