Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsi knihou

Jsi knihou

Cecilka Básně » o Lidech

Anotace: ...když jeden druhého nechá číst si v sobě jak v otevřené knize...dokonce i poznámky pod čarou... :o)

...a tak si listuji,
když už jsem otevřela,
pročítám záznamy,
které sem vložil čas...

...vím, jistou vzácností
jsem právě obdařena,
písmena z inkoustu
nikdo tu nerozmáz...

...a tak si listuji,
když už mám sešit v dlaních,
prohlížím obrazy
stvořené za pár chvil...

...vím, že je zvláštní dar
úhledné nitropsaní,
když Člověk vypráví,
jak život okusil...

...a tak si listuji...
...velký DÍK po mně zbyl...
Publikoval(a): Cecilka, 16.8.2013
Přečteno (146x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami, Martin Havlíček, Robin Marnoli, Lugilla, Jirka Chrastina, Retor, Easy Rider, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti