Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

471. Drahokamy na kůži z porcelánu

471. Drahokamy na kůži z porcelánu

Robin Marnoli Básně » o Lásce

Anotace: ... myslím, že tady toto neprojde. líbí se tu spíše řikanky s jednoduchými rýmy ve stylu ABAB. Ale co, třeba to někoho potěší .-)

Prsty klouzající po strunách cella
vymezují vojenský prostor
tvojí symfonie


zlaté cihly
pomohou vypěstovat
růži ve zkumavce
ale nikdy
nebude tak krásně vonět


zahraj mi sonet
na kůži z porcelánu
pak navléknu ti na prst
jahodu místo prstenu
a tvé světélkující rty mi pomohou
poskládat černobílé obrazy


tak zahraj mi sonet
pro čtyři dráty
co dotekem něhy
rozechvějí nitro
i té nejtvrdší skály
Publikoval(a): Robin Marnoli, 15.8.2013
Přečteno (161x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Formis, bera, Martin Havlíček, Lugilla, Cecilka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 22:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti