Mé víle
Mé víle
Ze světla zrozená
v jediném okamžiku
od trávy kolena
a vlasy do culíku
Ve slunci počatá
ve větru křtěná
na bolest záplata
má jediná žena
V bystřinách ukrytá
hor dcero postůj chvíli
než soumrak spočítá
co váží láska víly...
Publikoval(a):
Easy Rider, 15.8.2013