Nevzdám se
Nevzdám se
Svět teď hoří
a já ho nebráním
clona se boří
a já se nevrátím.
Temnota teď kvete
a já tu umírám
smrt to všechno smete
a já si to užívám.
Temnota je paní
a smrt tak krutý pán
zakryji tě dlaní
ač jsem chudý kmán.
Jsem jenom lhář
anebo blázen jen?
Jsem přec jen žhář
a mám stovky jmen.
Lži jsou jak papírky
létají ve větru
Papíry z kopírky
přináší osvětu.
Hraju tu hru
s nožem tak nesmělý
dobývám kru
tak strašně veselý.
Vedu tu válku
částečně svatou
činy pro lásku
tak strašně zmatou.
Publikoval(a):
eurius, 14.8.2013