Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hodnota života

Hodnota života

Makaveli Básně » o Životě

Anotace: Názory se možná někomu nebudou líbit, ale taková je dnes hodnota života.

Jak málo je těch,
kteří si váží života,
každý den na šrot,
domovem je jim hospoda.

Nikoho nezajímá
životní styl,
celý svět je stejný,
člověk aby z toho blil.

Můžeme se změnit?

Stres v práci, rodině,
všude kolem,
tak utíkejme všichni,
posilnit se alkoholem.

Kde je ta hodnota???
Hodnota života?


Co udělat proto,
abychom to vrátili zpět.
Stále je naděje,
neutíkej před ní,
chop se jí hned teď.

Nenacházím hodnotu života.

Lidé se nezmění, bez ohledu na důsledky.
Nechtějí se změnit, protože už je pozdě.
Když otevřeš oči a podíváš se kolem,
uvidíš jen stíny, lidi bez cíle, kteří
nemají práci a jen se opíjejí a hulí
někde ve skupinách v baru.

To je ta naše budoucnost, budoucnost celého Světa.
Publikoval(a): Makaveli, 14.8.2013
Přečteno (246x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti