Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Výslech

Výslech

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: Drobná hra se symetrií

Představuješ si mě?
("Jak na sobě nemáš nic...")
Večer nebo ráno?
A stojí to za to?
On odvětí: "Ano"

Maluješ si mě?
("Našel bych pár čmáranic...")
Perem nebo tuhou?
Jako děvku nebo svatou?
Šeptá: "Jako tu druhou"

Zdává se ti o mně?
("Sny prapodivně bez hranic...")
O milování nebo o vraždě?
A těšíš se na to?
Rozchechtá se: "Pokaždé"
Publikoval(a): Sedmnáctka, 12.8.2013
Přečteno (121x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, Formis, lesní víla, Retor

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 21:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti