kdo jsme, že
kdo jsme, že
Anotace: very bad thoughs
vidím ti na očích soumrak
co jako brýle z otazníků,
snění, ze kterého nejde se probudit
leháš si naznak
nečekáš slova díků
jen prachy teď mít
promluvil ubožák
jazykem řezníků
o lidech jako my
neukazuj slzy, nejsi drak
neumíš vnikat nepřátelům
do strachu ze tmy
je to něco, co se odpouští
lidská slabost,
jsme v životech jen hosté
prodejní v opratích
ani čehý, ani hot
na stůl noste
vždyť nemusí být zítra
Publikoval(a):
Marcone, 12.8.2013