Chceš...
Chceš...
Anotace: Krásu světa si kazíme sami.
Chceš svět krásný jak sedmikrásky,
jak vůni tulipánu,
jak kytku darovanou z lásky,
jak srdce z marcipánu.
Chceš svět jak velkou makovici,
v níž zrnka drží pospolu.
Ne jako lidi, věčně se hádající,
i když jde jenom o colu.
Chceš svět jak růži bez trnů,
jak jemné pírko ptačí,
jak jarní pole bez drnů,
bez kopřiv, bez bodláčí.
Chceš svět jak noční oblohu.
Chceš slýchat pořád: "Rád tě mám"
Chceš lásku, bez ní žít nemohu.
Člověče, tenhle svět si kazíš sám!!
Publikoval(a):
11ka, 12.8.2013