casino
casino
Anotace: Aniž bych se tě Lucko zeptal, tak jsem použil verše z Tvého komentu u jedné mojí, protože podle mě jsi mi zjednodušila práci :-D. Snad se nebudeš zlobit, spoluautore !
automat na falešné kozy
polykající casino
hrob pro skutečné voly
hoří tady sny mužů i žen
hotovost semene
mění se ve zlost
prudkými dešti,
tisíckrát odbarvení
brodí se tmavými ulicemi,
ženou se pod kola aut
by urvali své sousto cash
na dalších tisíc let
v zapomenutelnosti
zbytečných minut prosebných
Publikoval(a):
Marcone, 11.8.2013