Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Blesk

Blesk

Adyy Básně » o Přírodě

Anotace: Co o něm víš ?... nic

Uvidíš ho pouze chvíli,
pak Ti zmizí v dály.
Spatříš ho na těch minut pár
a ohromí i celý sál.

Tvoří ho dlouhý řetězec,
nakreslit ho není lehké,
i kdybys byl horolezec,
stvoření je to křehké.

Někdy je dlouhý,
jindy zase krátký.
Živel je to pouhý,
avšak někdy vratký.

Nikdy není sám,
doprovází ho hrom,
nikdy strach nemám,
když zavadí o strom.

Vždy má jiný tvar,
nenajdeš stejný,
je to krásný dar,
od matky přírody.
Publikoval(a): Adyy, 11.8.2013
Přečteno (399x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Leňulína, Retor

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti