Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mé Bludičce

Mé Bludičce

Dík Tobě živ
a do oblak si letím.
Jak matný negativ
zdá se, co bylo předtím.

Snad ani netušíš,
že mocí létat vládnu
a až mne opustíš,
už na zem nedopadnu.

Jen smutně sklopím hlavu,
a tiše křídly mávnu.
Jen rozplynu se v davu,
zmizím ve vzduchoprázdnu...
Publikoval(a): Easy Rider, 11.8.2013
Přečteno (94x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Missis Jednonohá, Mirastus, nanyba794, donne, Marcone, Cecilka, GAIA77, 11ka, Retor

Spodek

Stránka generována 1.11.2024 01:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti