klapky a zdi
klapky a zdi
Anotace: asi realita dnešků
oprýskané rohy starých domů
zpívají kolejdoucím
kteří jako slepci jdou za touhami
marné soprány bolesti
nikdo neslyší
protože nechce otevřít oči
utíkají si bezostyšně za svým
na úkor bolesti jiných,
zvěř bez páteře
prachy money děngy
hon za úspěchem je droga
pro blbce
Publikoval(a):
Marcone, 10.8.2013