Gastrointestinální rapsodie
Gastrointestinální rapsodie
Anotace: Co tě všechno nenapadne na hajzlu :D
Fraktály jsou krásný
frgály zas k jídlu
stavím se k nim rovnoměrně
k jídlu jako k dílu.
Fraktály maluju
po každý když seru (_!_)
jídlem se zas odměňuju
dycinky když žeru :O)
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 9.8.2013