Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

470. Natřeni odstínem pohrdání

470. Natřeni odstínem pohrdání

Nezlob se na mne
nemohu zas spát
podej mi ruku
a prohřej srdce
úsměvem
jaký máš jen ty



vyjdeme ven do světa
a pohledy cizích očí
sledovaně vypoví
ten zvláštní výraz ve tvářích


neboj se jich
jsem tu s tebou
nemají rádi barvy
-vím to stejně jako ty


tak nezlob se na mne
že nemohu spát




/osedlám koně za úsvitu
a proletím keři Baka
kopyta smáčená pryskyřicí
odhalují čisté křišťály/




tohle město je zvláštní
ale zkusíme to změnit
přátele sama vyber si
jen nepospíchej
neboj
jsem tu s tebou



...tak procitni a vstaň
Publikoval(a): Robin Marnoli, 8.8.2013
Přečteno (119x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Cecilka, GAIA77

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti