Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Parfumerická

Parfumerická

Cecilka Básně » o Lidech

Anotace: ...do vlasů blaho nalakovat bych chtěla, na šíji něhu nastříkat z flakónku, na zápěstí kápnout sílu nést těžká věna...zakládám firmu, co voní už u zvonku... ;o)

Otvírám parfumerii!!
A lidem foukám prchavé štěstí pod nosy,
ať jeho vůněmi se aspoň chvíli opíjí,
pak i ti pichlaví rozkvetou jako kaktusy...

Otvírám parfumerii!!
Příchozím vtírám tekutou radost na spánky,
nechť její odéry zesláblé rychle posílí,
z lenošek vyskočí chroničtí milovníci zahálky...

Otvírám parfumerii!!
Potají strkám lásku do kapes oděvů,
ať její aroma prosytí lidská obydlí
a zapšklí jedinci najdou zas k druhým důvěru...

Otvírám parfumerii!!
A nelákám vás na cenu...
Publikoval(a): Cecilka, 8.8.2013
Přečteno (43x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Kytka62, děda včela, GAIA77

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti