Křídla
Křídla
Anotace: V nouzi oblékám andělská křídla
Povím ti tajemství: když nevím, jak dál
oblékám andělská křídla
ne aby ses mi smál
víš já... v tom peří jsem se zhlídla
A ty prý neholduješ svatouškům
tak si ty perutě schovám do kabelky
a jen tak - cvičně, na zkoušku
navléknu roli pokušitelky
Mám totiž jisté čarovné vlohy
umím ti do kůže vyškrábat svůj monogram
když tedy na svět vystrčím rohy
...na to už ale musíš přijít sám
Publikoval(a):
Sedmnáctka, 7.8.2013