Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Od rána mráz

Od rána mráz

T.z.M. Básně » ?nezařazené?

Anotace: další pokračování, sbírky...

.

.

.


Od rána déšť, má chladnou změnu
od rána čichám… ledovou sféru…
zapadly silnice, zamrzli k nám
přibrzdit musíš, nemůžeš dál…



V odéru vichru - vyškovský kraj
zamrzla dálnice, co vedla k nám…

v odéru vichru, leží ten kraj
zamrzlo všechno, nemůžeš dál…



Rozdělím své něhy, na dvě malé části
první, letmo zahodím a druhou pak ztratím…
jen křišťálové království, co na stole sedí…
spáří se, se sliznicí a hořce to svědí….



V odéru vichru, matný je kraj
zamrzla polnačka , co vedla k nám…

v odéru vichru, leží ten kraj
zamrzlo všechno, nemůžeš dál….



Vydám se bosí, nohy mě studí
zahodím nátělník a ze všech sil zkusím…
rozkopat stěnu, svědomí zdobím…
padám až ke dnu, pod ledem se vzbudím…



V odéru vichru – se rozplývá kraj
zamrzla pěšina, co vede k nám…

v odéru vichru, leží ten kraj
zastav se, stop, nemůžeš dál…
Publikoval(a): T.z.M., 7.8.2013
Přečteno (70x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 09:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti